Quick Contact : 408-458-8343
Select Page
ComplianceQuest Customer Advisory Board

ComplianceQuest Customer Advisory Board

Invitation to join in our Virtual Event
Investing in the CQ Customer
Advisory Board

Tuesday, July 27th, 2021, 8:30 am EST – 4:30 pm EST

REGISTER

CQ CAB Agenda

Date: July 27, 2021

Start: 8.30 am EST | End: 4.30 pm EST

Virtual Lunch Break: 12 – 1 pm

Coffee / Networking Breaks: 10:00 am – 10:15 am

Agenda

Topic Length Time Slot Notes
Ice Breaker 30 min 8:30 am – 9:00 am TBD
Opening Keynote 20 min 9:00 am – 9:20 am Prashanth Rajendran
QHSE Product Roadmap 45 min 9:20 am – 10:00 am Peter Alouche – QMS
Eric Morris – EHS
Coffee / Virtual Networking Break 15 min 10:00 am – 10:15 am  
Partner Spotlight 45 min 10:15 am – 11:00 am Einstein Artificial Intelligence
CAB Mastery: Session 1 30 min 11:00 am – 11:30 am CAB / Guest Speaker #1
CAB Mastery: Session 2 30 min 11:30 am – 12:00 pm CAB / Guest Speaker #2
Virtual Lunch Break 60 min 12:00 pm – 1:00 pm  
Next Gen QHSE 3 hrs 1:00 pm– 4:00 pm e.g. Collab / AI / Management Review
Closing Keynote 30 min 4:00 pm – 4:30 pm Atulya Risal

Why the CQ Customer Advisory Board

Goals and Objectives

  • Work with key customers to influence the roadmap in future releases, improve usability, and increase customer satisfaction
  • Keep our customers informed and get feedback about upcoming features
  • Share thought leadership on pressing issues facing our customers to encourage discussion, collaboration, and networking opportunities
  • Identify potential customers to become development partners for new features to bring new features to market with better product-market fit

How often will we meet?

Salesforce-CAB
CAB schedule

CAB Member Benefits

What’s in it for you?

  • ISO 9001
    Opportunity to directly influence the ComplianceQuest roadmap and ensure your voice is heard for a 1-year term
  • ISO 9001
    Learn, share, and network with your peers in a variety of industries while helping to improve your QHSE systems
  • ISO 9001
    If and when travel is possible, CQ will work with you to ensure you are able to come and spend time with us. Travel expenses will be covered by CQ.
  • ISO 9001
    Optional

    • Promote your brand and share your thought leadership
      in CQ blogs, CQ Webinars
    • Participate as a development partner with
      ComplianceQuest Product Management for
      new feature development
    • Participate in ComplianceQuest’s usability testing
      sessions to provide raw feedback about the
      usability of our features in 30-60 min sessions
      (max 3 sessions per year). Participants will receive
      a $50 USD Amazon gift card.

DATE : July 27, 2021
TIME 8:30 AM-4:30 PM EST

Disclaimer

A note that the CQ CAB members have been nominated and invited by ComplianceQuest directly. Only select customers are asked to participate that can help inform and share our product strategy and roadmap. Please be cautious of sharing confidential information or restricted intellectual property during discussions at CQ CAB sessions or with other attendees.

Register

Webinars